Fietsarrangement

Ga op ontdekkingsreis met de fiets en fiets route kaart van Amsterdam e.o. en leg je kleedje neer in een van de vele parken die Amsterdam rijk is of in het Amsterdamse Bos.

Ontdek Amsterdam op twee wielen

Inclusief in het fietsarrangement

U overnacht in een van onze luxe kamers naar keuze. Geniet na het opstaan van een uitgebreid ontbijtbuffet in ons restaurant aan het water. Vervolgens krijgt u de fietssleutels mee om u ontdekkingsreis te starten. 

Huur fietsen met versnellingen voor één dag

Fiets routekaart van Amsterdam e.o.

Uitgebreid ontbijtbuffet

Reserveren

Neem je kleedje mee!

Picknicken in Amsterdam

Pak je fiets, neem je kleedje mee en leg deze neer op een van deze mooie locaties in Amsterdam en omgeving:

In het voorjaar is het Bloemsempark in het Amsterdamse Bos the place to be. In het begin van de lente staan hier honderden bomen volop in bloei.

Net buiten Amsterdam Noord ontsnap je aan de drukte van de stad in 't Twiske. Je waant je midden in de natuur, aan het water, met het welverdiende drankje in je hand.

Picknicken met uitzicht op de dieren, dat kan in Artis. In de zomermaanden kan je op de zaterdagen tot zonsondergang picknicken.

Tickets Artis

Zwemspullen mee!

Hottub en sauna

Gun uzelf een time-out, laat die spieren eens ontspannen en geniet van welverdiende rust. Bijvoorbeeld in een van onze hottubs met uitzicht over het water, of in onze ruime Finse sauna. Zwemspullen mee dus!

Alleen hotelgasten kunnen gebruik maken van deze faciliteiten. Voor de hottubs dient u een reservering te maken. Badkleding is verplicht.

U kunt via onderstaande button uw verzoek indienen

RESERVEREN HOTTUB