Winter arrangement

Geniet van de winter in het magische Amsterdam! Verblijf twee of meer nachten bij ons in een van onze luxe kamers en ontdek het sprookjesachtige Amsterdam tijdens de donkere wintermaanden. 

Winter in Amsterdam

Inclusief in het winter arrangement

U overnacht in een van onze luxe kamers naar keuze. Geniet na het opstaan van een uitgebreid ontbijtbuffet in ons restaurant aan het water. 

Uitchecken tot 13:00 uur

Uitgebreid ontbijtbuffet inclusief

Gratis gebruik van de sauna (reserveren verplicht)

Minimaal verblijf van 2 nachten

Reserveren

Sprookjesachtig Amsterdam

Winter in Amsterdam

Twinkelende straten, magisch verlichte grachten, tijdens de winter is onze hoofdstad betoverend mooi!

Het Amsterdam Light Festival tovert ook dit jaar in december en januari de Amsterdamse grachten weer om tot een reusachtige kunstgalerie. Ga mee op reis naar de wereld van de verbeelding, met het thema Imagine Beyond

Schaatsen kan elk jaar op het Museumplein met een adembenemend aanzicht op het Rijksmuseum. Met een beetje geluk is het deze winter ook mogelijk om op de Amsterdamse grachten te schaatsen. 

Het Amsterdams Winterparadijs zal dit jaar terug keren met gegarandeerd sneeuw, meters ijs en duizenden lichtjes in de Amsterdamse RAI, de ultieme winterbeleving! 

Zwemspullen mee!

Hottub en sauna

Gun uzelf een time-out, laat die spieren eens ontspannen en geniet van welverdiende rust. Bijvoorbeeld in een van onze hottubs met uitzicht over het water, of in onze ruime Finse sauna. Zwemspullen mee dus!

Alleen hotelgasten kunnen gebruik maken van deze faciliteiten. Voor de hottubs dient u een reservering te maken. Badkleding is verplicht.

U kunt via onderstaande button uw verzoek indienen

RESERVEREN HOTTUB