De ideale uitvalsbasis voor elk doel

Trek na het ontwaken de gordijnen open en geniet van een prachtig uitzicht. Terwijl u tijdens het ontbijt met een kopje koffie uitkijkt over het water, is het bijna niet voor te stellen dat het bruisende centrum van Amsterdam zo dichtbij is. Met de fiets staat u al binnen 5 minuten in het Vondelpark!

 

Perfect voor sportieve bezoekers

Gelegen naast het historische Olympisch Stadion, het Frans Otten Stadion en Sporthallen Zuid, vormt Olympic Hotel Amsterdam de ideale uitvalsbasis voor sporters, sponsoren, organisatoren en journalisten. Ook voor de actieve vakantieganger is er veel te beleven. Het fiets- en voetpad naast het hotel verbindt het Vondelpark met het Amsterdamse Bos. Prachtige hardlooproutes, watersportfaciliteiten, tennis- en squashbanen; u vindt alles in de buurt. En voor dagen waarop uit bed komen al voelt als een Olympische overwinning, raden we een rustige wandeling door de mooie groene omgeving aan.

 

Op steenworp afstand van de Zuidas

Ons hotel bevindt zich op slechts 2 kilometer afstand van de Zuidas: hét zakendistrict van Amsterdam waar meer dan 700 bedrijven gevestigd zijn. Ideaal voor onze gasten die de hoofdstad bezoeken met een zakelijke reden. Dankzij de vele nabijgelegen ov-haltes zijn alle stadsdelen binnen handbereik, en met de auto rijdt u binnen 5 minuten naar de ringweg A10.

 

Tips nodig voor goede restaurants in de buurt, de leukste fietsroutes of Amsterdamse bezienswaardigheden die u niet over mag slaan? Ons hotelpersoneel staat 24/7 voor u klaar.