Alle ruimte voor inspanning, en ontspanning

Ontdek alles wat wij te bieden hebben om uw verblijf nóg aangenamer te maken. Van een uitgebreid ontbijt en hottubs met panoramisch uitzicht tot cocktails op ons zonnige terras aan het water. Bent u al aan het inpakken?

Moderne apparatuur en gewichten

Onze fitnessruimte

ONZE FITNESS IS IN VERBAND MET COVID TIJDELIJK GESLOTEN TOT 19/1/21

Wat zou het Olympic Hotel zijn zonder een fitnessruimte? Dat dachten wij ook. Onze fitness beschikt over een mix van moderne apparatuur en losse gewichten. Train voor de marathon, met uitzicht op het Olympisch Stadion! Ziet u zichzelf daar al finishen? Dankzij onze unieke ligging is er nog veel meer te doen op sportgebied. Probeer bijvoorbeeld een van de mooie hardlooproutes, of speel een potje squash in het Frans Otten Stadion.

Om gebruik te maken van de fitnessruimte dient gereserveerd te worden bij onze receptie, of er kan vooraf gebeld of gemaild worden hiervoor. Er mogen maximaal twee huishoudens tegelijk aanwezig zijn in de fitnessruimte. Gasten dienen onderling 1,5m afstand van elkaar te houden.

Zwemspullen mee!

Hottub en sauna

IN VERBAND MET COVID ZIJN ONZE SAUNA EN HOTTUB TIJDELIJK GESLOTEN TOT 19/1/21

 

Net een hectische meeting of rondje hardlopen achter de rug? Gun uzelf een time-out, laat die spieren eens ontspannen en geniet van welverdiende rust. Bijvoorbeeld in een van onze hottubs met uitzicht over het water, of in onze ruime Finse sauna. Zwemspullen mee dus!

Om gebruik te maken van deze faciliteiten dient gereserveerd te worden bij onze receptie, of er kan vooraf gebeld of gemaild worden hiervoor. In de sauna en hot tubs mag per gebruik slechts één huishouden aanwezig zijn. Exclusief badjas (te koop bij de receptie).

Verborgen oase op het dak

Unieke daktuin

Geniet van onze verborgen oase op het dak. Met hottubs, hangmatten en voldoende ruimte om achterover te leunen en te ontspannen. Dé plek voor een frisse neus in de morgen of om ‘s avonds laat met een drankje naar de stadslichten van Amsterdam te kijken.

Om gebruik te maken van de hot tubs dient gereserveerd te worden bij onze receptie, of er kan vooraf gebeld of gemaild worden hiervoor. In de sauna en hot tubs mag per gebruik slechts één huishouden aanwezig zijn.

Klaar voor de start?

Restaurant CINQ

Wij serveren 's ochtends een heerlijk gezond ontbijt in het stijlvolle restaurant CINQ, op de begane grond. Van full English tot continental en zelfs een saladebar. Ook kunt u hier terecht voor een heerlijke lunch of uitgebreid diner, met prachtig uitzicht op de Stadiongracht. En onze bar heeft plek voor iedereen die na een sportieve of gezellige dag zin heeft in ‘de derde helft’.

Bekijk ons restaurant

 

Gezond, leuk en praktisch!

Fietsverhuur

De beste manier om Amsterdam te ontdekken, is per fiets. Het is niet voor niets dat de stad meer fietsen telt dan inwoners. Daarom bieden we ook fietsverhuur aan. Met het hele gezin, of alleen: trek uw gele trui uit de kast en bezoek alle highlights van de stad op een gezonde, leuke en praktische manier! Vraag bij onze receptie naar de mogelijkheden en beschikbaarheid.