Alle ruimte voor inspanning, en ontspanning

Olympic Hotel Amsterdam

Ontdek alles wat wij te bieden hebben om uw verblijf nóg aangenamer te maken. Van een uitgebreid ontbijt en hottubs met panoramisch uitzicht tot cocktails op ons zonnige terras aan het water. Bent u al aan het inpakken?

Parkeeropties

Parkeren

Parkeren is mogelijk op de eerste verdieping van ons hotel, reserveren is niet mogelijk en de kosten zijn €25 per nacht.

Parkeren is ook mogelijk bij het Frans Otten stadion, op 200 meter van het hotel. De kosten bedragen €17,50 per nacht. U kunt vooraf met uw kenteken bij ons reserveren!

Gezond, leuk en praktisch!

Fietsverhuur

De beste manier om Amsterdam te ontdekken, is per fiets. Het is niet voor niets dat de stad meer fietsen telt dan inwoners. Daarom bieden ook wij fietsverhuur aan voor €20 per fiets per dag. Met het hele gezin, of alleen: trek uw gele trui uit de kast en bezoek alle highlights van de stad op een gezonde, leuke en praktische manier! Vraag bij onze receptie naar de mogelijkheden en beschikbaarheid.

De informatie die je nodig hebt

Algemene informatie

Inchecken vanaf 14:00
Uitchecken tot 11:00
Roken is niet toegestaan.
Huisdieren zijn niet toegestaan.
Minimum leeftijd is 18 jaar.

Meer informatie kan je vinden in onze

Huisregels

 

 

 

Tijd om te Zweten

Fitnessruimte

Wat zou het Olympic Hotel zijn zonder een fitnessruimte? Dat dachten wij ook. Onze fitness beschikt over een mix van moderne apparatuur en losse gewichten. Train voor de marathon, met uitzicht op het Olympisch Stadion! Ziet u zichzelf daar al finishen? Dankzij onze unieke ligging is er nog veel meer te doen op sportgebied. Probeer bijvoorbeeld een van de mooie hardlooproutes, of speel een potje squash in het Frans Otten Stadion.

 

Zwemspullen mee!

Hottub en sauna

Gun uzelf een time-out, laat die spieren eens ontspannen en geniet van welverdiende rust. Bijvoorbeeld in een van onze hottubs met uitzicht over het water, of in onze ruime Finse sauna. Zwemspullen mee dus!

Alleen hotelgasten kunnen gebruik maken van deze faciliteiten. Voor de hottubs dient u een reservering te maken. Badkleding is verplicht en de minimale leeftijd is 18 jaar. 

U kunt via onderstaande button uw verzoek indienen

RESERVEREN HOTTUB