FAQ

Credit card garantie

Het Olympic Hotel Amsterdam heeft credit card details nodig om uw reservering te kunnen garanderen. De credit card die u gebruikt moet van u zelf zijn of moet wettelijk geautoriseerd zijn door de eigenaar. Uw credit card informatie wordt direct versleuteld naar het Olympic Hotel Amsterdam gestuurd. Als u een reservering maakt, sluit u automatisch een overeenkomst af met het Olympic Hotel Amsterdam. Wij zullen uw credit card niet belasten, daar u voor uw verblijf kunt betalen tijdens check-in bij het hotel. Dit geldt niet voor een non-refundable reservering. Bij dit type reservering wordt uw credit card binnen 24 uur na het maken van de reservering belast. 

Voorwaarden voor annuleringen en no-shows

Als u annuleert binnen het annuleringsbeleid van het hotel, is de annulering kosteloos. Let op: dit annuleringsbeleid geldt niet voor een geboekte kamer met een non-refundable tarief. Wij raden u aan om het annuleringsbeleid van het hotel zorgvuldig te lezen.


Annuleringsbeleid (flexible rate): annuleren zonder kosten is mogelijk tot 48 uur voor de dag van aankomst. Let u s.v.p. op dat de dag van aankomst start om 0.00 uur lokale tijd. In het geval van late annulering zal de eerste nacht belast worden. In geval van No Show zal het gehele verblijf in rekening gebracht worden. Het hotel houdt uw kamerreservering vast tot 12:00 uur 's middags op de dag na uw geplande aankomst, hierna wordt de reservering vrijgegeven.

Luchthaven Schiphol naar het hotel

Wij adviseren u om buslijn 397 richting Leidseplein te nemen vanaf Schiphol. Uitstappen bij de halte Amstelveenseweg, vanaf daar is het het hotel op 7 minuten loopafstand. Een andere optie is uiteraard om een taxi te nemen.

Parkeer opties

Wij hebben een parkeer garage beschikbaar op de eerste verdieping van het hotel. U kunt deze inrijden aan de rechterzijde van het hotel. Wij nemen geen reserveringen aan voor onze parkeer garage en aangezien we gelimiteerde beschikbaarheid hebben.

De kosten van de parkeergarage zijn 25 Euro per dag. Bij het uitrijden heeft u een code nodig die u kunt afhalen bij de receptie.

Als onze prive parkeer garage vol zit kunt u parkeren bij het Frans Otten stadion voor 15 Euro per dag.