FAQ

Credit card garantie

Het Olympic Hotel Amsterdam heeft credit card details nodig om uw reservering te kunnen garanderen. De credit card die u gebruikt moet van u zelf zijn of moet wettelijk geautoriseerd zijn door de eigenaar. Uw credit card informatie wordt direct versleuteld naar het Olympic Hotel Amsterdam gestuurd. Als u een reservering maakt, sluit u automatisch een overeenkomst af met het Olympic Hotel Amsterdam. Wij zullen uw credit card niet belasten, daar u voor uw verblijf kunt betalen tijdens check-in bij het hotel. Er wordt wel een autorisatie op de credit card gemaakt, zoals vermeld in de huisregels.

Voorwaarden voor annuleringen en no-shows

Als u annuleert binnen het annuleringsbeleid van het hotel, is de annulering kosteloos. Let op: dit annuleringsbeleid geldt niet voor een geboekte kamer met een non-refundable tarief. Wij raden u aan om het annuleringsbeleid van het hotel zorgvuldig te lezen.


Annuleringsbeleid (flexible rate): annuleren zonder kosten is mogelijk tot 6 uur op de dag van aankomst. In geval van No Show zal de eerste nacht in rekening gebracht worden. Het hotel houdt uw kamerreservering vast tot 12:00 uur 's middags op de dag na uw geplande aankomst, hierna wordt de reservering vrijgegeven.

Luchthaven Schiphol naar het hotel

Wij adviseren u om buslijn 397 richting Leidseplein te nemen vanaf Schiphol. Uitstappen bij de halte Amstelveenseweg, vanaf daar is het het hotel op 7 minuten loopafstand. Een andere optie is uiteraard om een taxi te nemen.

Parkeeropties

Wij hebben een parkeergarage beschikbaar op de eerste verdieping van het hotel. U kunt deze inrijden aan de rechterzijde van het hotel. Wij nemen geen reserveringen aan voor onze parkeergarage, aangezien we gelimiteerde beschikbaarheid hebben. Bij het uitrijden heeft u een code nodig die u kunt afhalen bij de receptie. Er zijn kosten verbonden aan het parkeren in onze parkeergarage.

Borg

Een borg van EUR 200 is verplicht bij een aankomst. Deze wordt geïnd via creditcard. U wordt terugbetaald binnen 7 dagen na het uitchecken. Uw borg wordt volledig terugbetaald via creditcard, na controle op eventuele schade aan de accommodatie.