Familie getaway arrangement

Verken het historische Amsterdam en geniet van de rust in het Amsterdamse Bos samen met je familie tijdens je verblijf in het Olympic Hotel. Verblijf in een driepersoonskamer of familiekamer met een prachtig uitzicht over Amsterdam of geniet van de zonsondergang over het Nieuwe Meer.

Slaap jij boven of beneden?

Inclusief in het familieverblijf

Overnacht in een van onze driepersoonskamers of familiekamers, geniet van het uitgebreide ontbijtbuffet in de ochtend met uitzicht op het water en het Olympisch Stadion en ga op verkenning. 

Kinderen t/m 10 jaar gratis 

Cadeautje voor de kinderen t/m 10 jaar

Ontbijtbuffet inclusief 

Uitchecken tot 12:00 uur

Gratis gebruik van familiespellen 

Gratis gebruik van de Hottub (reserveren verplicht)

Reserveer

Activiteiten in Amsterdam

Ontdek Amsterdam

Na het ontbijtbuffet een speurtocht doen in het Amsterdamse Bos? Huur fietsen met kinderzitjes bij de receptie (op basis van beschikbaarheid), ontdek de wondere wereld van de wetenschap en reserveer kaartjes voor het NEMO Museum of speel minigolf in het Amstelpark. Onze receptionistes helpen u graag verder met het plannen van uw dag.

U kunt via onderstaande button inspiratie opdoen en kaarten reserveren. 

Reserveren kaarten

Zwemspullen mee!

Hottub en sauna

Gun uzelf een time-out, laat die spieren eens ontspannen en geniet van welverdiende rust. Bijvoorbeeld in een van onze hottubs met uitzicht over het water, of in onze ruime Finse sauna. Zwemspullen mee dus!

Alleen hotelgasten kunnen gebruik maken van deze faciliteiten. Voor de hottubs dient u een reservering te maken. Badkleding is verplicht en de minimale leeftijd is 18 jaar. 

U kunt via onderstaande button uw verzoek indienen

RESERVEREN HOTTUB