Olympic Hotel Amsterdam

Voel de energie! Naast het Olympisch Stadion, omringd door sportvelden en de idyllische Stadiongracht, ligt het Olympic Hotel. Een unieke locatie met 309 stijlvol ingerichte kamers voor sporters, zakelijke gasten én vakantiegangers. Ervaar onze heerlijke bedden, eersteklas faciliteiten, gezonde keuken en inspirerende meetingrooms. 

Overnachten

Overnachten

Vanuit een heerlijk bed de zon zien opkomen door de grote glazen wanden, met een fantastisch uitzicht over Amsterdam. Alleen of met het hele gezin.

Kies een kamertype
Meetings & events

Meetings & events

Punten scoren met uw meeting of event? Ontdek de inspirerende ruimtes van het Olympic Hotel. Van zaalhuur tot volledig verzorgde arrangementen.

Locatie

Locatie

Terwijl u tijdens het ontbijt met een kopje koffie uitkijkt over het water, is het bijna niet voor te stellen dat het bruisende centrum van Amsterdam zó dichtbij is.

De perfecte uitvalsbasis

Moderne apparatuur en gewichten

Onze fitnessruimte

Wat zou het Olympic Hotel zijn zonder een fitnessruimte? Dat dachten wij ook. Onze fitness beschikt over een mix van moderne apparatuur en losse gewichten. Train voor de marathon, met uitzicht op het Olympisch Stadion! Ziet u zichzelf daar al finishen? Dankzij onze unieke ligging is er nog veel meer te doen op sportgebied. Probeer bijvoorbeeld een van de mooie hardlooproutes, of speel een potje squash in het Frans Otten Stadion.